Costa Blanca

Villa in Spanje met Magistraal zicht op de Peñon de Ifach- Calpe

Gelicentieerd villa project op toplocatie

Dit aankomende sleutel op de deur ontwikkelingsproject biedt een investeringsmogelijkheid om een luxueuze villa te bouwen in Calpe, een charmant kuststadje aan de Costa Blanca in Spanje.

Gelegen op een eersteklas bouwkavel (1.079 m²), geeft de villa adembenemende panoramische uitzichten over de stad Calpe en de iconische Peñón de Ifach, een kolossale rotsformatie die majestueus oprijst uit de Middellandse Zee.

De villa, ontworpen volgens de hoogste normen, biedt de perfecte mix van modern architectuur, comfort en exclusiviteit. Het ontwerp van het pand richt zich op het maximaliseren van natuurlijk licht, het optimaliseren van ruimtegebruik en het zorgen voor een naadloze integratie met de pittoreske omgeving.

De locatie van het bouwperceel biedt niet alleen prachtig uitzicht, maar ook handige toegang tot het stadscentrum, de ongerepte stranden en een scala aan voorzieningen.

Calpe biedt een heerlijke mediterrane levensstijl, met zijn levendige sfeer, charmante straatjes, voortreffelijke keuken en een breed scala aan recreatieve activiteiten. Dit exclusieve project wordt rechtstreeks door de promotor aan u gepresenteerd.

Pricerange : 1.650.000 EUR

Margot

Contact Margot for more information

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakken